Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
雷鳴(2)
Lui Ming (2)  ♂





 
Filmography (1953-1965)
 
  化妝 (1 film)
    日月潭之戀 (1956)    
  副導演 (1 film)
    西廂記 (1961)    
  演員 (28 films)
    義犬報恩 (1953) ... 黃天
    離巢燕 (1953) ... 教員甲
    流鶯曲 (1954) ... 漁民
    皇天不負好心人 (1954)    
    皇天不負好心人 (1954)    
    善惡到頭終有報 (1954)    
    下一代 (1955) ... 齊格飛
    家和萬事興 (1956)    
    魂歸離恨天 (1957)    
    甜姐兒 (1957)    
    璇宮艷史(上集) (1957)    
    天官賜福 (1958)    
    第七號司機 (1958)    
    駙馬艷史 (1958)    
    十兄弟 (1959)    
    好冤家 (1959)    
    金山大少 (1959)    
    十兄弟怒海除魔 (1960)    
    晚娘 (1960) ... 許劍青
    摩登新娘 (1960)    
    落霞孤鶩 (1961)    
    似水流年 (1962) ... 鐵求新
    四海一家親 (1963)    
    秦淮世家 (1963) ... 小生陸影
    歷劫花 (1963)    
    追蹤 (1964)    
    化身情人 (1965) ... 馮策策
    黑玫瑰 (1965)