Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉月峰
Lau Yuet-Fung  ♂
Aliases:  劉月文,  劉沛全



 
Filmography (1958-1966)
 
  演員 (37 films)
    十萬童屍 (1958)    
    秦香蓮 (1958)    
    糊塗外父搶新郎 (1958)    
    三審狀元妻 (1958) ... 陳知府
    三年一哭二郎橋 (1959)    
    毒婦點天 (1959) ... 傅羅成
    王寶釧 (1959)    
    苦兒救母 (1960)    
    亞福過年 (1960)    
    花木蘭 (1961)    
    小狀元 (1961)    
    一柱擎天雙虎將 (1961) ... 統領
    小甘羅拜相 (1961)    
    百戰榮歸迎彩鳳 (1961)    
    百鳥朝凰 (1961)    
    傻俠勤王 (1961) ... 皇帝
    十年一覺楊州夢 (1961)    
    雙龍丹鳳霸皇都 (1962)    
    刁蠻元帥莽將軍 (1962)    
    鳳閣恩仇情未了 (1962)    
    皇陵會愛妻 (1962)    
    龍虎恩仇龍鳳配 (1962)    
    白猿女三盜寶蓮燈 (1962)    
    千里送皇姑 (1962) ... 馬洪霸
    狀元巧破蜜蜂計 (1963)    
    武當七俠 (1963) ... 秦中玉
    御貓大戰錦毛鼠 (1963)    
    母血洗兒刀 (1963)    
    清宮劍影錄(下集) (1963)    
    不斬樓蘭誓不還 (1963)    
    清宮劍影錄(上集) (1963)    
    武潘安 (1963)    
    花開富貴錦城春 (1964)    
    五鼠鬧東京 (1964) ... 丁兆蘭
    血掌印 (1964)    
    神鵰女俠 (1965)    
    彩鳳榮華雙拜相 (1966) ... 淮王