Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
郭南宏
Joseph Kuo Nan-Hong  ♂
Aliases:  江冰涵




 
Filmography (1958-1993)
 
  製片 (5 films)
    劍王子 (1969)    
    草上飛 (1970)    
    雲山夢回 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    殺人蜂 (1986)    
  導演 (71 films)
    古城恨 (1958)    
    鬼湖 (1958)    
    男之罪 (1959)    
    男之罪(續集) (1959)    
    浦島遊龍宮 (1961)    
    台北之夜 (1962)    
    女王蜂 (1962)    
    流浪賣花姑娘 (1963)    
    妻在何處 (1963)    
    天邊海角 (1963)    
    喋血夜總會 (1963)    
    龍虎旋?兒 (1964)    
    請君保重 (1964)    
    情天玉女恨 (1965)    
    只愛妳一人 (1965)    
    懷念的播音員 (1965)    
    英雄難過美人關 (1965)    
    心心相印 (1965)    
    吹牛大王 (1965)    
    靈肉之道 (1965)    
    諜血夜總會 (1966)    
    明月幾時圓 (1967)    
    一代劍王 (1968)    
    鹽女 (1968)    
    絕代鏢王 (1969)    
    劍王之王 (1969)    
    劍王子 (1969)    
    盲女勾魂劍 (1970)    
    一代歌王 (1970)    
    鬼見愁 (1970)    
    獨霸天下 (1971)    
    童子功 (1971)    
    百忍道場 (1971)    
    大戰藏鏡人 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    雲山夢回 (1971)    
    陣陣春風 (1972)    
    鐵三角 (1972)    
    惡報 (1972)    
    中國鈇人 (1973)    
    黑手金剛 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    風塵女郎 (1975)    
    春花秋月 (1975)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    少林小子 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    少林兄弟 (1977)    
    男猛 (1977)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    洪拳大師 (1978)    
    太極氣功 (1978)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    五爪十八翻 (1979)    
    迷拳三十六招 (1979)    
    百戰保山河 (1979)    
    雙馬連環 (1979)    
    師父出馬 (1979)    
    酒仙十八跌 (1979)    
    冬梅 (1980)    
    武當二十八奇 (1980)    
    河南嵩山少林寺 (1981)    
    陳益興老師 (1983)    
    大陸行 (1988)    
    男歡女愛 (1993)    
  策劃 (2 films)
    盲女勾魂劍 (1970)    
    一代歌王 (1970)    
  出品人 (4 films)
    冬梅 (1980)    
    天外天小子 (1988)    
    小俠龍捲風 (1989)    
    天使特警 (1991)    
  監製 (37 films)
    請君保重 (1964)    
    情天玉女恨 (1965)    
    懷念的播音員 (1965)    
    盲女勾魂劍 (1970)    
    一代歌王 (1970)    
    獨霸天下 (1971)    
    百忍道場 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    陣陣春風 (1972)    
    鐵三角 (1972)    
    惡報 (1972)    
    中國鈇人 (1973)    
    少林功夫 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    春花秋月 (1975)    
    風塵女郎 (1975)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    少林兄弟 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    太極氣功 (1978)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    雙馬連環 (1979)    
    迷拳三十六招 (1979)    
    師父出馬 (1979)    
    酒仙十八跌 (1979)    
    五爪十八翻 (1979)    
    冬梅 (1980)    
    武當二十八奇 (1980)    
    河南嵩山少林寺 (1981)    
    陳益興老師 (1983)    
  故事 (16 films)
    鹽女 (1968)    
    劍王之王 (1969)    
    一代歌王 (1970)    
    百忍道場 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    廣東好漢 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    火燒少林寺 (1976)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    八大門派 (1977)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    太極氣功 (1978)    
    五爪十八翻 (1979)    
    迷拳三十六招 (1979)    
    五月櫻唇 (1992)    
  執行導演 (1 film)
    深情比酒濃 (1967)    
  編劇 (44 films)
    古城恨 (1958)    
    鬼湖 (1958)    
    魂斷西子灣 (1958)    
    男之罪 (1959)    
    男之罪(續集) (1959)    
    相思記 (1959)    
    浦島遊龍宮 (1961)    
    女王蜂 (1962)    
    台北之夜 (1962)    
    天邊海角 (1963)    
    流浪賣花姑娘 (1963)    
    妻在何處 (1963)    
    請君保重 (1964)    
    吹牛大王 (1965)    
    靈肉之道 (1965)    
    懷念的播音員 (1965)    
    情天玉女恨 (1965)    
    一代歌王 (1970)    
    盲女勾魂劍 (1970)    
    鬼見愁 (1970)    
    百忍道場 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    獨霸天下 (1971)    
    鐵三角 (1972)    
    惡報 (1972)    
    陣陣春風 (1972)    
    中國鈇人 (1973)    
    廣東好漢 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    風塵女郎 (1975)    
    春花秋月 (1975)    
    火燒少林寺 (1976)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    少林小子 (1977)    
    五爪十八翻 (1979)    
    雙馬連環 (1979)    
    迷拳三十六招 (1979)    
    武當二十八奇 (1980)    
    冬梅 (1980)    
    河南嵩山少林寺 (1981)    
    陳益興老師 (1983)    
    大陸行 (1988)