Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁羽生
Leung Yue-Sang  ♂

 
Filmography (1959-2014)
 
  故事 (17 films)
    七劍下天山 (1959)    
    白髮魔女傳(下集) (1959)    
    白髮魔女傳(上集) (1959)    
    白髮魔女傳(大結局) (1959)    
    江湖三女俠(上集) (1960)    
    江湖三女俠(下集) (1960)    
    散花女俠(上集) (1961)    
    散花女俠(下集) (1961)    
    雲海玉弓緣 (1966)    
    俠骨丹心 (1971)    
    泰山屠龍 (1980)    
    白髮魔女傳 (1980)    
    飛鳳潛龍 (1981)    
    還劍奇情 (1986)    
    白髮魔女傳 (1993)    
    七劍 (2005)    
    白髮魔女傳之明月天國3D (2014)    
  編劇 (1 film)
    俠骨丹心 (1971)