Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周旭江
Chou Hsu-Chiang
 
Filmography (1948-1979)
 
  製片 (1 film)
    夢醒不了情 (1972)    
  監製 (1 film)
    五虎摧花 (1972)    
  導演 (13 films)
    春歸何處 (1967)    
    尋夢園 (1967)    
    雙歸燕 (1967)    
    忘不了妳 (1968)    
    黑帖 (1969)    
    人鬼狐 (1969)    
    雪嶺劍女 (1970)    
    鬼屋麗人 (1970)    
    五對佳偶 (1971)    
    夢醒不了情 (1972)    
    五虎摧花 (1972)    
    鬼新娘 (1972)    
    土地公 (1979)    
  演員 (1 film)
    沒有女人的地方 (1956)    
  策劃 (1 film)
    養鴨人家 (1965)    
  編劇 (17 films)
    亂世的女性 (1948)    
    罌粟花 (1955)    
    沒有女人的地方 (1956)    
    薇薇的週記 (1963)    
    隱身女間諜王 (1964)    
    婉君表妹 (1965)    
    煙雨濛濛 (1965)    
    間諜紅玫瑰 (1966)    
    尋夢園 (1967)    
    春歸何處 (1967)    
    生命之歌 (1968)    
    忘不了妳 (1968)    
    獨眼貓 (1968)    
    人鬼狐 (1969)    
    雪嶺劍女 (1970)    
    五虎摧花 (1972)    
    土地公 (1979)