Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
施思
Shih Szu  ♀
Aliases:  施思思,  雷秋思





 
Filmography (1970-1988)
 
  演員 (68 films)
    血鿄風雷莊 (1970)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    女捕快 (1971) ... 冷如霜
    月夜煞星 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    血符門 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    霹靂拳 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    群英會 (1972)    
    黑店 (1972)    
    小孩與狗 (1972)    
    七十二家房客 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    豪客 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    土匪 (1973) ... 曉虹
    四王一后 (1974)    
    亡命天涯 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    香港73 (1974) ... 教員
    七金屍 (1974)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    神女蕩婦綽頭王 (1975)    
    馬哥波羅 (1975) ... 天道莊主之女
    牡丹淚 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975) ... 官秀珠
    伴遊小姐 (1976) ... 施玉琪
    香港奇案 (1976) ... 1)
    少林寺 (1976)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977) ... 馬芳鈴
    海軍突擊隊 (1977) ... 翠霞
    白玉老虎 (1977) ... 唐羽
    笑傲江湖 (1978) ... 白鶯鶯
    冷血十三鷹 (1978)    
    秀花大盜 (1978) ... 江輕霞
    第三把飛刀 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978) ... 納蘭
    人在江湖 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979) ... 柳輕絮
    斷劍無情 (1979)    
    浪子名花金光黨 (1980)    
    玄機 (1980)    
    少林英雄 (1980)    
    連城訣 (1980) ... 凌霜華
    兵來賊擋 (1980)    
    金劍 (1980)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    地獄來的女人 (1981)    
    功夫皇帝 (1981)    
    二等兵續集 (1981)    
    刺客列傳 (1981)    
    王牌大老千 (1981)    
    賭王鬥千王 (1981)    
    二等兵 (1981)    
    戒賭 (1981)    
    復仇者 (1982)    
    沙煲兄弟 (1982)    
    水月十三刀 (1982)    
    動員令 (1982)    
    心事誰了解 (1982)    
    龍女下凡 (1982)    
    中國法術 (1983)    
    邪花劫 (1983)    
    中國邪術(符法奇兵鬥魔女) (1985)    
    林投姐 (1988)