Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
汪萍(1)
Wang Ping (1)  ♀
Aliases:  孫望平





 
Filmography (1969-1997)
 
  演員 (46 films)
    楊子江風雲 (1969)    
    遺產伍億圓 (1970) ... 瞎眼少女彭靜嫻
    小煞星 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    報仇 (1970) ... 花正芳
    萬箭穿心 (1971)    
    火併 (1971)    
    乾坤大醉俠 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    十四女英豪 (1972) ... 楊秋菊
    大殺手 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    群英會 (1972)    
    黑靈官 (1972) ... 燕兒
    野虎 (1973)    
    雲飛何處 (1973) ... 楊素心
    女蛟龍 (1973)    
    狂風暴雨 (1973)    
    山東大姐 (1973)    
    黃金賭客 (1973)    
    一家人 (1973)    
    龍虎鳳 (1974)    
    大三元 (1974)    
    花花公子 (1974)    
    龍潭虎穴 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    吃人井 (1974) ... 三妞
    緣帽唔怕戴 (1975)    
    夢醒情未了 (1975) ... 莊亞南
    一簾幽夢 (1975)    
    牡丹淚 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    避孕大全 (1975)    
    騙財騙色 (1976) ... 曹麗珠
    唐山弟子 (1976)    
    飄香劍雨 (1977) ... 蕭蘋
    南北雙俠 (1977)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    飛渡捲雲山 (1978)    
    臉譜 (1978)    
    古劍英魂 (1978)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    黑鷹的古刀 (1981)    
    武松 (1982)    
    黑金 (1997)