Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
卡樺
Bobby Canavarro  ♂
Aliases:  卡驊





 
Filmography (1970-1981)
 
  副導演 (3 films)
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    Tiger Man (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
  演員 (23 films)
    黑珍珠 (1970)    
    蕩婦 (1970) ... 蔣志蓀
    模特兒之戀 (1971)    
    目中無人 (1973)    
    三美挑情 (1973)    
    野種 (1974)    
    天天報喜 (1974)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    龍爭虎鬥精武魂 (1975)    
    伴遊小姐 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    阿茂正傳 (1976) ... 六環彩經理
    男猛 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    虎女紳士拆白黨 (1977)    
    李三腳威震地獄門 (1977) ... 獨行俠
    倚天屠龍記大結局 (1978) ... 流雲使
    交貨 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    撈過界 (1978)    
    色慾與純情 (1979)    
    流氓千王 (1981)