Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁景博
Leung King-Pok
 
Filmography (1951-1965)
 
  製片 (2 films)
    倚天屠龍記(四集大結局) (1965)    
    倚天屠龍記三集 (1965)    
  副導演 (3 films)
    春殘燕未歸 (1951)    
    黑蜈蚣 (1963)    
    一樓十四伙 (1964)    
  導演 (1 film)
    龍虎笙歌戲鳳凰 (1955)    
  助理指導 (2 films)
    奪魂旗(上集) (1963)    
    奪魂旗(下集) (1963)    
  場記 (5 films)
    此子何來問句妻 (1954)    
    天山雙孤鬥屠龍(上集) (1960)    
    怪俠赤屠龍 (1960)    
    香江花月夜 (1961)    
    青龍鎮殲霸戰 (1961)    
  演員 (2 films)
    三打祝家莊(上集) (1951) ... 鄒淵
    寶劍明珠 (1951) ... 大盜已
  編劇 (1 film)
    龍虎笙歌戲鳳凰 (1955)