Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王德順
Wang De-Shun  ♂





 
Filmography (2003-2017)
 
  演員 (22 films)
    天地英雄 (2003) ... 老不死的
    公園 (2007)    
    功夫之王 (2008)    
    白銀帝國 (2009) ... 謤師
    狄仁傑之通天帝國 (2010) ... 瞎子淩
    劍雨 (2010) ... 神捕
    這堙A那 (2011)    
    我知女人心 (2011) ... 孫美聲
    遍地狼煙 (2011)    
    飛越老人院 (2012)    
    忠烈楊家將 (2013)    
    白髮魔女傳之明月天國3D (2014)    
    重返20歲 (2015)    
    九層妖塔 (2015) ... 安立滿
    煎餅俠 (2015)    
    誰的青春不迷茫 (2016)    
    冬 (2016) ... 老人
    軒轅大帝 (2016)    
    濟公 (2016)    
    金剛瓢娃 (2016)    
    悟空傳 (2017)    
    完美有多美 (2017)