Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
賴成英
Lai Cheng-Ying  ♂
Aliases:  賴盛英

 
Filmography (1956-1984)
 
  攝影 (45 films)
    日月潭之戀 (1956)    
    飛虎將軍 (1956)    
    梅亭恩仇記 (1957)    
    她們夢醒時 (1958)    
    長風萬里 (1958)    
    音容劫 (1960)    
    西廂記 (1963)    
    四海一家親 (1963)    
    手銬與犯罪 (1964)    
    銀海風光 (1964)    
    養鴨人家 (1965)    
    啞女情深 (1965)    
    婉君表妹 (1965)    
    六個嫌疑犯 (1965)    
    貞節牌坊 (1966)    
    英雄烈女 (1966)    
    路 (1967)    
    青龍鎮 (1968)    
    玉觀音 (1969)    
    梘硌 (1969)    
    情人的眼淚 (1969)    
    弱者, 你的名字是男人 (1970)    
    警告逃妻 (1970)    
    喜怒哀樂 (1970)    
    群星會 (1970)    
    雙鎗王八妹 (1971)    
    母與女 (1971)    
    愛情一二三 (1971)    
    妙極了 (1971)    
    白屋之恩 (1972)    
    秋決 (1972)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    心有千千結 (1973)    
    卿本多情 (1973)    
    唐山虎 (1973)    
    秋燈夜雨 (1974)    
    大通緝令 (1974)    
    寒夜青燈 (1974)    
    海鷗飛處 (1974)    
    近水樓台 (1974)    
    婚姻大事 (1974)    
    吾土吾民 (1975)    
    海韻 (1976)    
    碧雲天 (1976)    
    我是一片雲 (1977)    
  導演 (18 films)
    桃花女鬥周公 (1975)    
    月下老人 (1976)    
    煙水寒 (1977)    
    愛有明天 (1977)    
    翠湖寒 (1978)    
    煙波江上 (1978)    
    男孩女孩的戰爭 (1978)    
    昨日雨瀟瀟 (1979)    
    秋蓮 (1979)    
    悲之秋 (1979)    
    雨中鳥 (1980)    
    學生哥 (1980)    
    女兒心 (1980)    
    再會吧!東京 (1981)    
    情探 (1981)    
    愛的羽毛在飄 (1982)    
    人頭蛇 (1983)    
    Scorpion Thunderbolt (1984)