Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
談鶴鳴
Tam Hok-Ming
 
Filmography (1943-1966)
 
  錄音 (49 films)
    漁家女 (1943)    
    紅樓夢 (1944)    
    南來雁 (1950)    
    誤佳期 (1951)    
    花姑娘 (1951)    
    一板之隔 (1952)    
    百寶圖 (1953)    
    喬遷之喜 (1954)    
    姊妹曲 (1954)    
    燕雙飛 (1954)    
    一年之計 (1955)    
    閃電戀愛 (1955)    
    闔第光臨 (1955)    
    孔雀屏 (1956)    
    新婚第一夜 (1956)    
    寂莫的心 (1956)    
    新寡 (1956)    
    少奶奶之謎 (1956)    
    雪中蓮 (1957)    
    男大當婚 (1957)    
    太太傳奇 (1957)    
    婦唱夫隨 (1957)    
    風塵尤物 (1957)    
    柳暗花明 (1958)    
    夫妻經 (1958)    
    夜夜盼郎歸 (1958)    
    玉手擒兇 (1958)    
    情竇初開 (1958)    
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    屍變 (1958)    
    青春幻想曲 (1959)    
    小月亮 (1959)    
    野玫瑰 (1959)    
    荳寇年華 (1959)    
    同心結 (1959)    
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    真假千金 (1959)    
    金屋夢 (1959)    
    草木皆兵 (1960)    
    蘭閨陰影 (1961)    
    滿園春色 (1961)    
    雷雨 (1961)    
    生死牌 (1961)    
    對窗戀 (1962)    
    亂點鴛鴦 (1962)    
    三求凰 (1963)    
    劉海遇仙記 (1963)    
    四美圖 (1963)    
    未婚夫妻 (1966)