Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊甦
Yang Su  ♂

 
Filmography (1952-1983)
 
  監製 (1 film)
    星星星 (1974)    
  製片 (2 films)
    負心的人 (1969)    
    珠光寶氣 (1972)    
  副導演 (1 film)
    吳鳳 (1962)    
  導演 (30 films)
    幾度夕陽紅 (1966)    
    幾度夕陽紅大結局 (1966)    
    王寶釧 (1967)    
    負心的人 (1969)    
    艷俠 (1969)    
    一劍穿心 (1969)    
    陌生人 (1969)    
    你的心裡沒有我 (1970)    
    痴心的人 (1970)    
    玉獅子 (1970)    
    神笛丐俠 (1970)    
    淘氣姑娘 (1971)    
    隴上春痕 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    一身是膽 (1972)    
    淘氣夫妻 (1972)    
    何日再吻君 (1972)    
    門當戶對 (1972)    
    珠光寶氣 (1972)    
    負心的人續集 (1973)    
    雙鳳飛 (1973)    
    雨中行 (1973)    
    小淘氣 (1973)    
    星星星 (1974)    
    龍鳳配 (1974)    
    未曾留下地止 (1975)    
    小姨懷春 (1975)    
    今夜你和我 (1976)    
    奪愛 (1976)    
    願者上釣 (1978)    
  演員 (2 films)
    原來如此 (1952)    
    西施 (1965) ... 衛士長
  策劃 (1 film)
    撞鬼 (1983)    
  編劇 (3 films)
    艷俠 (1969)    
    你的心裡沒有我 (1970)    
    神笛丐俠 (1970)