Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊甦
Yang Su
 
Filmography (1952-1983)
 
  監製 (1 film)
    星星星 (1974)    
  製片 (2 films)
    負心的人 (1969)    
    珠光寶氣 (1972)    
  副導演 (1 film)
    吳鳳 (1962)    
  導演 (30 films)
    幾度夕陽紅 (1966)    
    幾度夕陽紅大結局 (1966)    
    王寶釧 (1967)    
    負心的人 (1969)    
    艷俠 (1969)    
    一劍穿心 (1969)    
    陌生人 (1969)    
    痴心的人 (1970)    
    玉獅子 (1970)    
    神笛丐俠 (1970)    
    你的心裡沒有我 (1970)    
    歡天喜地 (1971)    
    淘氣姑娘 (1971)    
    隴上春痕 (1971)    
    何日再吻君 (1972)    
    門當戶對 (1972)    
    珠光寶氣 (1972)    
    一身是膽 (1972)    
    淘氣夫妻 (1972)    
    雨中行 (1973)    
    小淘氣 (1973)    
    負心的人續集 (1973)    
    雙鳳飛 (1973)    
    星星星 (1974)    
    龍鳳配 (1974)    
    小姨懷春 (1975)    
    未曾留下地止 (1975)    
    今夜你和我 (1976)    
    奪愛 (1976)    
    願者上釣 (1978)    
  演員 (2 films)
    原來如此 (1952)    
    西施 (1965) ... 衛士長
  策劃 (1 film)
    撞鬼 (1983)    
  編劇 (3 films)
    艷俠 (1969)    
    你的心裡沒有我 (1970)    
    神笛丐俠 (1970)