Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
甘萍
Kam Ping (1)  ♀
Aliases:  甘屏





 
Filmography (1952-1981)
 
  演員 (29 films)
    一對胭脂馬 (1952)    
    家教 (1955)    
    兩地相思 (1955)    
    後窗 (1955)    
    女黑俠 (1955)    
    江湖奇俠(下集大結局) (1956)    
    江湖奇俠 (新火燒紅蓮寺) (1956)    
    西遊記 (1956)    
    七重天 (1956)    
    穆桂英楊宗保大破天門陣 (1957)    
    小歌女 (1958)    
    烽火佳人 (1958)    
    情賊 (1958)    
    翠翠姑娘 (1959) ... 鄉民
    出嫁從夫 (1959)    
    銀紙萬歲 (1961)    
    火窟幽蘭 (1961) ... 阿屏
    野花戀 (1962)    
    職業夫妻 (1962)    
    富貴神仙 (1962)    
    狂人塔(上集) (1963) ... 蘭香
    狂人塔(下集) (1963)    
    一樓十四伙 (1964) ... 陳師奶
    金鷹 (1964)    
    鬼新娘 (1964) ... 革命志士
    海棠紅 (1965) ... 護士
    真假情人 (1965)    
    999離奇三兇手 (1965)    
    再生人 (1981)