Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁銳
Leung Yui (1)  ♂





 
Filmography (1955-1975)
 
  副導演 (5 films)
    落馬湖 (1966)    
    黃金島 (1967)    
    月夜琴挑 (1968)    
    神槍手 (1970)    
    家有賢妻 (1970)    
  導演 (2 films)
    神龍奇俠 (1970)    
    屠龍 (1970)    
  助理指導 (1 film)
    長風萬里 (1958)    
  演員 (86 films)
    歧路 (1955)    
    關山行 (1956)    
    錦繡前程 (1957)    
    歸來 (1958)    
    長風萬里 (1958) ... 朱炳良
    甘蔗姑娘 (1958) ... 邱財
    苦女尋親記 (1958)    
    音容劫 (1960)    
    天倫淚 (1960)    
    大平洋之鯊 (1961)    
    何仙姑招親 (1962)    
    潘金蓮 (1964)    
    黑森林 (1964)    
    萬花迎春 (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    痴情淚 (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    蝴蝶盃 (1965) ... 武將
    寶蓮燈 (1965)    
    魚美人 (1965)    
    山歌姻緣 (1965) ... 阿虎
    西廂記 (1965)    
    七七敢死隊 (1965)    
    萬古流芳 (1965)    
    宋宮秘史 (1965)    
    文素臣 (1966)    
    嫦娥奔月 (1966)    
    落馬湖 (1966)    
    草莽喋血記 (1966) ... 黑豹子
    空谷蘭 (1966)    
    危險人物 (1967)    
    蘇小妹 (1967)    
    原野游龍 (1967)    
    英雄膽 (1967)    
    鐵馬銀玲 (1967)    
    聊齋誌異續集 (1967) ... 1) 趙翁
    黃金島 (1967) ... 技術主仼
    三更冤 (1967)    
    扇中人 (1967) ... 姚老爹
    水上人家 (1968)    
    蒙妮妲日記 (1968) ... 老王
    描金鳳 (1968)    
    大丐俠 (1968) ... 老本
    雁翎刀 (1968)    
    游龍戲鳳 (1968)    
    笑面俠 (1968)    
    七大盜 (1968)    
    春暖人間 (1968)    
    波斯貓 (1968) ... -
    千手佛 (1968) ... -
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    楓林渡 (1969) ... 店小二--華谷明
    四武士 (1969)    
    嘉嘉 (1969) ... 僕人春昇
    黑豹 (1969) ... 陳老頭
    盜璽 (1969)    
    蓮花寨 (1969)    
    狼與狼 (1969) ... -
    一劍情深 (1969) ... 元真子
    龍吟虎嘯 (1969) ... 湯文
    亡命八傑 (1969) ... 爆炸手羅斐
    鐵骨傳 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    聊齋誌異三集 (1969) ... 1) 守園老人
    殺戒 (1970)    
    壯士血 (1970)    
    家有賢妻 (1970)    
    恭喜發財 (1970)    
    翠寒谷 (1970)    
    神槍手 (1970) ... 老僕老三
    嫁不嫁 (1970)    
    大賊王 (1970)    
    屠龍 (1970)    
    董夫人 (1970) ... 胡大師
    洪福齊天 (1970)    
    關不住的春光 (1970)    
    小蘋果 (1970)    
    浮雲朵朵 (1970)    
    雲姑 (1971)    
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    伏虎榜 (1972) ... 林師爺)
    蛇王與閻王 (1972) ... 陸判官
    今天不上課 (1972)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    拍案驚奇 (1975)    
    十三不搭 (1975)