Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
方龍驤
Fong Lung-Seung
Aliases:  龍驤,  方龍驥
 
Filmography (1954-1982)
 
  故事 (4 films)
    翡翠湖 (1958)    
    肉搏明月灣 (1966)    
    催命符 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
  導演 (4 films)
    儂本多情 (1961)    
    石破天驚 (1973)    
    二世祖 (1975)    
    狼來了 (1982)    
  編劇 (10 films)
    海角芳魂 (1954)    
    金鳳凰 (1958)    
    翡翠湖 (1958)    
    霧夜歸魂 (1958)    
    鬼屋歌聲 (1959)    
    儂本多情 (1961)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    異鄉客 (1970)    
    千面賊美人 (1970)    
    石破天驚 (1973)