Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
肥堅
Fei Gin  ♂





 
Filmography (1980-2002)
 
  演員 (43 films)
    大殺四方 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    龍虎雙刁 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    魔界 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    六指琴魔 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    馬後砲 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    窺情 (1984)    
    教頭發威 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    癲佬正傳 (1986)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    小偷亞星 (1990)    
    笑傲江湖 (1990)    
    棄卒 (1990)    
    賭聖 (1990)    
    血在風上 (1990)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    一眉道姑 (1990)    
    亂世兒女 (1990)    
    黃飛鴻 (1991)    
    駁腳差佬 (1991)    
    衝擊天子門生 (1991)    
    表姐,妳玩野! (1991)    
    龍之根 (1992)    
    賭城大亨II之至尊無敵 (1992)    
    賭城大亨之新哥傳奇 (1992)    
    日落卡門 (1993)    
    公海強姦風暴 (1993)    
    無問題2 (2002)