Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭偉光
Cheng Wei-Kuang
 
Filmography (1958-1966)
 
  副導演 (1 film)
    雙鳳奇緣 (1964)    
  場記 (20 films)
    黃飛鴻擂台鬥三虎 (1958)    
    樊梨花金光陣產子 (1958)    
    浪子回頭 (1958)    
    玉女驚魂 (1958)    
    黃飛鴻西關搶新娘 (1958)    
    火葬爛頭何 (1959)    
    獨立橋之戀 (1959)    
    玻璃鞋 (1959)    
    慈母手中線 (1961)    
    神童奪寶 (1961)    
    桃花扇 (1961)    
    橫掃江南七霸天 (1962)    
    碧玉簪 (1962)    
    枕邊驚魂 (1963)    
    英娥殺嫂 (1963)    
    女人世界 (1963)    
    雙雄震九洲 (1963)    
    假妻 (1964)    
    密碼間諜戰 (1964)    
    神秘夫人 (1966)