Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王戎(1)
Wong Yung (1)  ♂
Aliases:  王占戎





 
Filmography (1965-1991)
 
  監製 (4 films)
    夜女郎 (1972)    
    命帶桃花 (1987)    
    嘩鬼學校 (1988)    
    紅粉至尊 (1991)    
  導演 (1 film)
    The Streets of New York (1977)    
  執行導演 (1 film)
    師父出馬 (1979)    
  演員 (90 films)
    啞女情深 (1965)    
    真假情婦 (1965)    
    婉君表妹 (1965) ... 周仲康
    天涯不了情 (1965)    
    英雄烈女 (1966)    
    冰點 (1966)    
    悲歡歲月 (1967)    
    寂寞的十七歲 (1967)    
    路 (1967)    
    情關 (1968)    
    無情刀 (1968) ... 李濤
    護駕 (1968)    
    神威寶刀 (1969)    
    怪俠歐陽德 (1969) ... 武杰
    旋風劍客 (1969)    
    新娘與我 (1969)    
    歐陽德智鬥九花娘 (1969)    
    你的名字就是愛 (1969) ... 楊逸華
    丹心令 (1969) ... 李顯忠
    翠屏山 (1969) ... 石秀
    神狐鬼俠 (1970) ... 蕭劍仁
    百萬新娘 (1970)    
    貓與丈夫 (1970)    
    薛剛大鬧花燈 (1970)    
    群星會 (1970) ... 高克勤
    像霧又像花 (1970)    
    我要結婚 (1970)    
    太太懷孕了 (1970)    
    浮雲遊子 (1970) ... 景詩平
    珍珍的煩惱 (1970)    
    家在台北 (1970)    
    不要拋棄我! (1970)    
    葡萄成熟時 (1970)    
    妙極了 (1971) ... 金保羅
    金屋淚 (1971)    
    青衫客 (1971)    
    劍 (1971)    
    庭院深深 (1971)    
    五對佳偶 (1971)    
    母與女 (1971) ... 康大衛
    龍虎鬥金剛 (1971)    
    重逢 (1971) ... 錢慕容
    勢不兩立 (1971)    
    活著為了你 (1972)    
    何日再吻君 (1972)    
    夜女郎 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    難忘初戀情人 (1972)    
    痴痴的愛 (1972)    
    屠虎嶺 (1972) ... 溫樵
    硬漢鐵拳 (1972)    
    突破國際死亡線 (1973)    
    串串風鈴響 (1973)    
    人盡可夫女王蜂 (1973)    
    愛的挑戰 (1973)    
    煙雨斜陽 (1973)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    盜皇陵 (1973)    
    為君愁 (1974)    
    女人面面觀 (1974) ... 羅健行
    吃人井 (1974) ... 鐵槍六郎
    The Streets of New York (1977)    
    倚天屠龍記 (1978) ... 明教光明左使楊逍
    為君愁 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978) ... 明教光明左使楊逍
    絕代雙驕 (1979) ... 燕南天
    八萬罪人 (1979)    
    圓月彎刀 (1979) ... 柳若松
    插翅難飛 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    邪 (1980)    
    屍妖 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981) ... 丁鶴
    書劍恩仇錄 (1981)    
    浣花洗劍 (1982)    
    搏盡 (1982) ... 鄭志成
    八十二家房客 (1982)    
    水晶人 (1983)    
    天蠶變 (1983) ... 青松
    暗渠 (1983)    
    封神劫 (1983) ... 趙匡胤
    種鬼 (1983) ... 王醫生
    老鷹的劍 (1984)    
    錯體人 (1985)    
    嘩鬼學校 (1988)    
    大陸行 (1988)    
    飛越陰陽界 (1989)    
    紅粉至尊 (1991)    
    忠奸盜 (1991)    
  策劃 (3 films)
    男女方程式 (1984)    
    金門砲戰 (1986)    
    英雄與狗熊 (1988)