Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王戎(1)
Wong Yung (1)  ♂





 
Filmography (1965-1991)
 
  監製 (4 films)
    夜女郎 (1972)    
    命帶桃花 (1987)    
    嘩鬼學校 (1988)    
    紅粉至尊 (1991)    
  演員 (90 films)
    婉君表妹 (1965) ... 周仲康
    真假情婦 (1965)    
    啞女情深 (1965)    
    天涯不了情 (1965)    
    冰點 (1966)    
    英雄烈女 (1966)    
    路 (1967)    
    寂寞的十七歲 (1967)    
    悲歡歲月 (1967)    
    情關 (1968)    
    無情刀 (1968) ... 李濤
    護駕 (1968)    
    丹心令 (1969) ... 李顯忠
    翠屏山 (1969) ... 石秀
    神威寶刀 (1969)    
    新娘與我 (1969)    
    怪俠歐陽德 (1969) ... 武杰
    你的名字就是愛 (1969) ... 楊逸華
    旋風劍客 (1969)    
    歐陽德智鬥九花娘 (1969)    
    浮雲遊子 (1970) ... 景詩平
    珍珍的煩惱 (1970)    
    薛剛大鬧花燈 (1970)    
    不要拋棄我! (1970)    
    葡萄成熟時 (1970)    
    神狐鬼俠 (1970) ... 蕭劍仁
    像霧又像花 (1970)    
    百萬新娘 (1970)    
    貓與丈夫 (1970)    
    太太懷孕了 (1970)    
    群星會 (1970) ... 高克勤
    家在台北 (1970)    
    我要結婚 (1970)    
    劍 (1971)    
    庭院深深 (1971)    
    勢不兩立 (1971)    
    五對佳偶 (1971)    
    重逢 (1971) ... 錢慕容
    母與女 (1971) ... 康大衛
    龍虎鬥金剛 (1971)    
    妙極了 (1971) ... 金保羅
    金屋淚 (1971)    
    青衫客 (1971)    
    何日再吻君 (1972)    
    夜女郎 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    痴痴的愛 (1972)    
    硬漢鐵拳 (1972)    
    活著為了你 (1972)    
    難忘初戀情人 (1972)    
    屠虎嶺 (1972) ... 溫樵
    串串風鈴響 (1973)    
    盜皇陵 (1973)    
    煙雨斜陽 (1973)    
    人盡可夫女王蜂 (1973)    
    愛的挑戰 (1973)    
    突破國際死亡線 (1973)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    女人面面觀 (1974) ... 羅健行
    為君愁 (1974)    
    吃人井 (1974) ... 鐵槍六郎
    The Streets of New York (1977)    
    倚天屠龍記 (1978) ... 明教光明左使楊逍
    倚天屠龍記大結局 (1978) ... 明教光明左使楊逍
    為君愁 (1978)    
    八萬罪人 (1979)    
    圓月彎刀 (1979) ... 柳若松
    絕代雙驕 (1979) ... 燕南天
    插翅難飛 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    邪 (1980)    
    屍妖 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981) ... 丁鶴
    書劍恩仇錄 (1981)    
    浣花洗劍 (1982)    
    搏盡 (1982) ... 鄭志成
    八十二家房客 (1982)    
    暗渠 (1983)    
    封神劫 (1983) ... 趙匡胤
    種鬼 (1983) ... 王醫生
    水晶人 (1983)    
    天蠶變 (1983) ... 青松
    老鷹的劍 (1984)    
    錯體人 (1985)    
    嘩鬼學校 (1988)    
    大陸行 (1988)    
    飛越陰陽界 (1989)    
    紅粉至尊 (1991)    
    忠奸盜 (1991)    
  策劃 (3 films)
    男女方程式 (1984)    
    金門砲戰 (1986)    
    英雄與狗熊 (1988)