Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
丁善璽
Ting Shan-Hsi  ♂
Aliases:  爾羊




 
Filmography (1966-1999)
 
  副導演 (1 film)
    大醉俠 (1966)    
  導演 (58 films)
    翠屏山 (1969)    
    飛賊 (1969)    
    不要拋棄我! (1970)    
    三娘教子 (1970)    
    百萬新娘 (1970)    
    歌王歌后 (1970)    
    像霧又像花 (1970)    
    落鷹峽 (1971)    
    先生太太下女 (1971)    
    十萬金山 (1971)    
    說謊的丈夫 (1971)    
    夜女郎 (1972)    
    天王拳 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    大盜 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    英雄膽 (1972)    
    盜皇陵 (1973)    
    人盡可夫女王蜂 (1973)    
    突破國際死亡線 (1973)    
    英雄本色 (1973)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    陰陽界 (1974)    
    吃人井 (1974)    
    鬼馬小淘氣 (1974)    
    虎辮子 (1974)    
    英烈千秋 (1974)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    盲女奇緣 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    陰陽有情天 (1976)    
    鱷潭群英會 (1976)    
    昨夜,今夜,明夜 (1976)    
    黑龍會 (1976)    
    大腳娘子 (1977)    
    永恆的愛 (1977)    
    小小世界妙妙妙 (1978)    
    我愛芳鄰 (1979)    
    醉拳女刁手 (1979)    
    樓上樓下 (1979)    
    有我無敵 (1980)    
    碧血黃花 (1980)    
    能屈能伸大丈夫 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    閻王的喜宴 (1982)    
    好彩撞到你 (1984)    
    金門砲戰 (1986)    
    國父孫中山與開國英雄 (1986)    
    天龍地虎 (1986)    
    烽火佳人 (1987)    
    林投姐 (1988)    
    飛越陰陽界 (1989)    
    嬰靈 (1989)    
    將邪神劍 (1993)    
    千人斬 (1993)    
  美術 (2 films)
    不要拋棄我! (1970)    
    天王拳 (1972)    
  演員 (1 film)
    大醉俠 (1966)    
  策劃 (6 films)
    十段高手 (1973)    
    唐山大兄2 (1977)    
    浪子名花金光黨 (1980)    
    血濺歸鄉路 (1982)    
    A計劃 (1983)    
    好小子II (1986)    
  編劇 (73 films)
    大醉俠 (1966)    
    幪面大俠 (1967)    
    七俠五義 (1967)    
    愛神 (1969)    
    你的名字就是愛 (1969)    
    封神榜 (1969)    
    翠屏山 (1969)    
    十三妹 (1969)    
    飛賊 (1969)    
    百萬新娘 (1970)    
    歌王歌后 (1970)    
    像霧又像花 (1970)    
    乾坤大醉俠 (1970)    
    不要拋棄我! (1970)    
    三娘教子 (1970)    
    十萬金山 (1971)    
    先生太太下女 (1971)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    英雄膽 (1972)    
    夜女郎 (1972)    
    天王拳 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    大盜 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    十段高手 (1973)    
    英雄本色 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    人盡可夫女王蜂 (1973)    
    盜皇陵 (1973)    
    剋星 (1973)    
    虎辮子 (1974)    
    刁蠻鬥風騷 (1974)    
    英烈千秋 (1974)    
    不速客 (1974)    
    陰陽界 (1974)    
    吃人井 (1974)    
    八百壯士 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    春天裡的秋天 (1975)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    盲女奇緣 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    陰陽有情天 (1976)    
    鱷潭群英會 (1976)    
    黑龍會 (1976)    
    永恆的愛 (1977)    
    大腳娘子 (1977)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    小小世界妙妙妙 (1978)    
    酒仙十八跌 (1979)    
    樓上樓下 (1979)    
    醉拳女刁手 (1979)    
    我愛芳鄰 (1979)    
    有我無敵 (1980)    
    碧血黃花 (1980)    
    浪子名花金光黨 (1980)    
    辛亥雙十 (1981)    
    能屈能伸大丈夫 (1981)    
    閻王的喜宴 (1982)    
    搏殺 (1982)    
    行船人的愛 (1982)    
    一支小雨傘 (1983)    
    好彩撞到你 (1984)    
    獻身 (1985)    
    國父孫中山與開國英雄 (1986)    
    天龍地虎 (1986)    
    金門砲戰 (1986)    
    烽火佳人 (1987)    
    林投姐 (1988)    
    嬰靈 (1989)    
    飛越陰陽界 (1989)    
    千人斬 (1993)    
    楊月樓傳 (1999)