Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
宋項如
Song Hsiang-Yu  ♂
 
Filmography (1968-1987)
 
  製片 (1 film)
    少林小子 (1977)    
  導演 (3 films)
    上行列車 (1981)    
    三角習題 (1982)    
    單車與我 (1984)    
  編劇 (37 films)
    風塵三俠 (1968)    
    晨霧 (1968)    
    掌門人 (1968)    
    虎山行 (1969)    
    冬暖 (1969)    
    忍 (1972)    
    祇羡鴛鴦不羡仙 (1972)    
    黑道行 (1973)    
    潮州怒漢 (1973)    
    珠江大風暴 (1974)    
    龍潭虎穴 (1974)    
    邪魔 (1975)    
    獵人 (1975)    
    詠春大兄 (1976)    
    狼牙口 (1976)    
    愛的迷藏 (1976)    
    密密相思林 (1977)    
    殘燈幽魂三更天 (1977)    
    戰天山 (1978)    
    我歌我泣 (1979)    
    尋夢的孩子 (1979)    
    歡顏 (1979)    
    天狼星 (1979)    
    大湖英烈 (1980)    
    候鳥之愛 (1980)    
    晚間新聞 (1980)    
    緊迫盯人 (1980)    
    六合八法 (1980)    
    瘋狂大追求 (1980)    
    上行列車 (1981)    
    三角習題 (1982)    
    搭錯車 (1983)    
    情人,看刀 (1984)    
    二手貨 (1986)    
    何姨十三金釵 (1986)    
    母牛一條 (1986)    
    不歸路 (1987)