Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王星磊
Wong Sing-Loy  ♂



 
Filmography (1955-1985)
 
  監製 (2 films)
    珠江大風暴 (1974)    
    鼉鼓鬼劍狼煙 (1977)    
  副導演 (14 films)
    紅娃 (1958)    
    我們的子女 (1959)    
    桃花運 (1959)    
    雨過天青 (1959)    
    畸人艷婦 (1960)    
    燕子盜 (1961)    
    白蛇傳 (1962)    
    為誰辛苦為誰忙 (1963)    
    原野奇俠傳 (1963)    
    花木蘭 (1964)    
    妲己 (1964)    
    寶蓮燈 (1965)    
    龍虎溝 (1967)    
    蘭姨 (1967)    
  導演 (14 films)
    新啼笑姻緣 (1964)    
    虎山行 (1969)    
    北極風情畫 (1969)    
    大漠英雄傳 (1971)    
    潮州怒漢 (1973)    
    珠江大風暴 (1974)    
    邪魔 (1975)    
    詠春大兄 (1976)    
    鼉鼓鬼劍狼煙 (1977)    
    戰天山 (1978)    
    百戰保山河 (1979)    
    潮洲笑漢 (1980)    
    今之俠者 (1983)    
    八百羅漢 (1985)    
  演員 (2 films)
    阿里山之鶯 (1957)    
    北極風情畫 (1969)    
  場記 (7 films)
    望夫山上望夫歸 (1955)    
    黃飛鴻橫掃小北江 (1956)    
    小白菜情困楊乃武 (1956)    
    多情河 (1957)    
    四千金 (1957)    
    春色無邊 (1957)    
    兒心碎母心 (1958)    
  編劇 (2 films)
    潮州怒漢 (1973)    
    霎眼功夫 (1977)