Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
田歌(1)
Tin Goh
Aliases:  田謌
 
Filmography (1967-1982)
 
  故事 (1 film)
    投奔怒海 (1982)    
  編劇 (20 films)
    三劍王 (1967)    
    血城 (1968)    
    女鏢師 (1968)    
    南刀北劍 (1969)    
    試情記 (1969)    
    丹心令 (1969)    
    旋風劍客 (1969)    
    聽音劍 (1969)    
    四武士 (1969)    
    黑風嶺 (1969)    
    盲女決鬥鬼見愁 (1970)    
    大遊俠 (1970)    
    鷹爪手 (1970)    
    武林龍虎鬥 (1970)    
    鬼見愁決鬧鬼見愁 (1971)    
    龍虎鬥金剛 (1971)    
    飛龍奪寶 (1971)    
    勢不兩立 (1971)    
    蓋世拳 (1972)    
    血豹 (1972)