Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳雲裳
Nancy Chan Wan-Seung  ♀





 
Filmography (1936-1958)
 
  演員 (60 films)
    新青年 (1936)    
    金屋十二釵 (1937) ... 八娘
    大義滅親 (1937)    
    天下為公 (1937)    
    做人難 (1937)    
    荒島沉冤 (1937)    
    焦土抗戰 (1937)    
    傻瓜得運 (1937)    
    翠亨村 (1937)    
    雲裳仙子 (1937)    
    花開富貴 (1937)    
    難得有情郎 (1938)    
    三千女明星 (1938)    
    最後關頭 (1938)    
    血肉長城 (1938)    
    流氓小姐 (1938)    
    豪華闊少 (1938) ... 陳笑馨
    金屋十二釵續集 (1938) ... 八娘
    紅伶悲歌 (1938)    
    血濺寶山城 (1938)    
    銷魂大姐 (1938)    
    戰士情花 (1938) ... 陳雪影
    舞台春色 (1938) ... 林愛玲
    傀儡夫人 (1938)    
    理想未婚妻 (1938)    
    斷鴻零雁記 (1939)    
    歌女白牡丹 (1939) ... 白牡丹
    裸國風光 (1939)    
    一夜皇後 (1939)    
    春情烈火 (1939)    
    費貞娥刺虎 (1939) ... 費貞娥
    蓋世女英雄 (1939)    
    萬里行屍 (1939)    
    花木蘭 (1939)    
    木蘭從軍 (1939) ... 花木蘭
    賊王子 (1939)    
    亂世佳人 (1940)    
    碧玉簪 (1940)    
    風流皇后 (1940) ... 風流皇后
    蘇武牧羊 (1940)    
    秦良玉 (1940)    
    相思寨 (1941)    
    野薔薇 (1941)    
    家 (1941)    
    流亡之歌 (1941)    
    新姊妹花 (1941)    
    重見光明 (1942)    
    博愛 (1942)    
    牡丹花下 (1942)    
    萬世流芳 (1943)    
    傾國佳人 (1946)    
    黑市姑爺 (1946)    
    忠肝義膽 (1947)    
    仱星大集會 (1947)    
    滿園春色 (1952)    
    人海奇女子 (1952) ... 吳素行
    月兒彎彎照九州 (1952) ... 阿花
    紅玲紅星私生活特輯 (1952)    
    銀海千秋 (1953)    
    銀海笙歌 (1958)