Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳雲裳
Nancy Chan Wan-Seung  ♀





 
Filmography (1936-1958)
 
  演員 (55 films)
    新青年 (1936)    
    大義滅親 (1937)    
    天下為公 (1937)    
    做人難 (1937)    
    荒島沉冤 (1937)    
    焦土抗戰 (1937)    
    傻瓜得運 (1937)    
    翠亨村 (1937)    
    雲裳仙子 (1937)    
    花開富貴 (1937)    
    金屋十二釵 (1937) ... 八娘
    三千女明星 (1938)    
    最後關頭 (1938)    
    血肉長城 (1938)    
    流氓小姐 (1938)    
    金屋十二釵續集 (1938) ... 八娘
    豪華闊少 (1938) ... 陳笑馨
    紅伶悲歌 (1938)    
    血濺寶山城 (1938)    
    銷魂大姐 (1938)    
    戰士情花 (1938) ... 陳雪影
    傀儡夫人 (1938)    
    舞台春色 (1938) ... 林愛玲
    理想未婚妻 (1938)    
    難得有情郎 (1938)    
    斷鴻零雁記 (1939)    
    裸國風光 (1939)    
    歌女白牡丹 (1939) ... 白牡丹
    春情烈火 (1939)    
    蓋世女英雄 (1939)    
    萬里行屍 (1939)    
    花木蘭 (1939)    
    木蘭從軍 (1939) ... 花木蘭
    賊王子 (1939)    
    風流皇后 (1940) ... 風流皇后
    蘇武牧羊 (1940)    
    亂世佳人 (1940)    
    相思寨 (1941)    
    野薔薇 (1941)    
    家 (1941)    
    流亡之歌 (1941)    
    新姊妹花 (1941)    
    重見光明 (1942)    
    博愛 (1942)    
    萬世流芳 (1943)    
    傾國佳人 (1946)    
    黑市姑爺 (1946)    
    忠肝義膽 (1947)    
    仱星大集會 (1947)    
    人海奇女子 (1952) ... 吳素行
    月兒彎彎照九州 (1952) ... 阿花
    紅玲紅星私生活特輯 (1952)    
    滿園春色 (1952)    
    銀海千秋 (1953)    
    銀海笙歌 (1958)