Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王如玉
Wang Ru-Yu  ♀
Aliases:  如玉
 
Filmography (1933-1959)
 
  演員 (21 films)
    惡鄰 (1933) ... 鄔廣華
    唐伯虎點秋香 (1950)    
    彩鳳戲雙龍 (1951)    
    陳世美不認前妻 (1955) ... 公主
    孟姜女哭倒萬里長城 (1955) ... 梅林
    雪梅教子 (1955)    
    孟麗君 (1955)    
    王老虎搶親 (1956)    
    火燒百花台 (1956) ... 莫月珍
    紅樓夢 (1956)    
    黛玉歸天 (1956)    
    包公夜審郭槐 (1956)    
    十三妹 (1956)    
    空箱奇緣 (1957)    
    亂點鴛鴦譜 (1957)    
    八仙鬧江南 (1957)    
    番客嬸海外尋夫 (1958) ... 謝蕙蘭
    冤家變親家 (1958)    
    火燒紅蓮寺(第四集) (1959)    
    火燒紅蓮寺(三集) (1959)    
    好夫妻 (1959) ... 劉碧玉