Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
柳青(1)
Lau Ching (1)  ♀
Aliases:  許柳開





 
Filmography (1965-1970)
 
  演員 (24 films)
    無敵天書(上集) (1965)    
    武林聖火令(上集) (1965) ... 金蛇童子
    武林第一劍 (1965) ... 反串王少雄
    玉面閰羅(下集) (1965) ... 楚陵
    哪宅三戲紅孩兒 (1965) ... 木宅
    武林聖火令大結局 (1965) ... 金蛇童子
    玉面閰羅(上集) (1965) ... 楚陵
    荳寇干戈(上集) (1966)    
    萬劫門(上集) (1966)    
    聖火雄風(上集) (1966) ... 金蛇童子
    荳寇干戈(下集) (1966) ... 反串唐子羽
    聖火雄風(下集) (1966) ... 金蛇童子
    雙鳳旗(下集) (1966)    
    萬劫門(大結局) (1966)    
    七彩封神榜 (1967) ... 木咤
    聖火雄風大破火蓮陣 (1967) ... 金蛇童子
    玉女的秘密 (1967)    
    黃飛鴻虎爪會群英 (1967) ... 鬼腳七
    獨眼貓 (1968) ... 林靜文
    黃飛鴻威震五羊城 (1968) ... 鬼腳七
    武林大決鬥 (1968) ... 反串于嵐
    獨臂神尼 (1969) ... 花鵰兒
    龍膽 (1969) ... 祁山鳳
    神探一號 (1970)