Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅志雄(1)
Law Chi-Hung (1)
Aliases:  羅集羣
 
Filmography (1936-1968)
 
  副導演 (4 films)
    蘆花淚 (1936)    
    神出鬼沒 (1937)    
    多情天使 (1937)    
    金屋十二釵 (1937)    
  導演 (39 films)
    無冠皇帝 (1937)    
    家庭責任 (1937)    
    寒夜滅屍記 (1939)    
    白旋風 (1940)    
    小廣東 (1940)    
    小老虎 (1941)    
    夜上海 (1941)    
    鐵膽 (1947)    
    望穿秋水 (1948)    
    大鬧梅知府 (1949)    
    逼上梁山 (1950)    
    血淚洗殘脂 (1950)    
    三打祝家莊(下集) (1951)    
    三打祝家莊(上集) (1951)    
    黃飛鴻傳(大結局) (1951)    
    洛神 (1957)    
    包公三審血掌印 (1957)    
    包公奇案 (1957)    
    包公合珠記 (1957)    
    女人的陷阱 (1958)    
    豪門夜宴 (1959)    
    喬老爺上花轎 (1959)    
    愁龍火鳳 (1960)    
    蘇六娘 (1960)    
    教子逆君皇 (1960)    
    一文錢 (1961)    
    告親夫 (1961)    
    妙嫦追舟 (1962)    
    乳燕迎春 (1962)    
    嚴蘭貞敲破玉花瓶 (1962)    
    蘭貞鬧嚴府 (1962)    
    劉玉娘 (1963)    
    寶蓮燈 (1963)    
    八仙鬧東 (1963)    
    為郎頭斷也心甜 (1963)    
    呂蒙正 (1963)    
    兩個懵仔爭老豆 (1964)    
    湘子橋 (1965)    
    抗敵風雲 (1968)    
  演員 (2 films)
    望穿秋水 (1948)    
    銀海春光 (1951) ... (客串)
  剪接 (1 film)
    多情天使 (1937)    
  編劇 (23 films)
    寒夜滅屍記 (1939)    
    小廣東 (1940)    
    白旋風 (1940)    
    大鬧梅知府 (1949)    
    逼上梁山 (1950)    
    血淚洗殘脂 (1950)    
    黃飛鴻傳(大結局) (1951)    
    三打祝家莊(下集) (1951)    
    三打祝家莊(上集) (1951)    
    洛神 (1957)    
    包公三審血掌印 (1957)    
    包公奇案 (1957)    
    包公合珠記 (1957)    
    喬老爺上花轎 (1959)    
    教子逆君皇 (1960)    
    愁龍火鳳 (1960)    
    蘇六娘 (1960)    
    一文錢 (1961)    
    八仙鬧東 (1963)    
    為郎頭斷也心甜 (1963)    
    兩個懵仔爭老豆 (1964)    
    情與愛 (1964)    
    抗敵風雲 (1968)