Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
嚴工上
Yan Gong-Shang  ♂



 
Filmography (1925-1947)
 
  演員 (24 films)
    不堪回首 (1925)    
    難為了妹妹 (1926)    
    歌場奇緣 (1927)    
    蜘蛛黨 (1928)    
    女兒經 (1934) ... 校長
    姊妹花 (1934)    
    空谷蘭 (1934)    
    熱血忠魂 (1935)    
    船家女 (1935) ... 老者
    兄弟行 (1935)    
    海棠紅 (1936)    
    女權 (1936)    
    桃李爭艷 (1936)    
    生龍活虎 (1937)    
    壓歲錢 (1937)    
    夢里乾坤 (1937)    
    恐怖之夜 (1938)    
    風流冤魂 (1938)    
    紅粉飄零 (1939)    
    夜明珠 (1939)    
    紅線盜盒 (1940)    
    不如歸 (1943)    
    一江春水向東流(上)-八年離亂 (1947)    
    一江春水向東流(下)-天亮前後 (1947)