Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
袁紹梅
Yuan Shao-Mei  ♀




 
Filmography (1934-1942)
 
  演員 (20 films)
    女兒經 (1934) ... 朱雯女友
    夜來香 (1935)    
    兄弟行 (1935)    
    人倫 (1935)    
    翡翠馬 (1935)    
    新舊上海灘 (1936)    
    海棠紅 (1936)    
    夜會 (1936)    
    女權 (1936)    
    金剛鑽 (1936)    
    四千金 (1937)    
    濟公活佛 (1940)    
    李香君 (1940)    
    孟麗君 (1940)    
    梅妃 (1941)    
    紅杏出牆記(下集) (1941)    
    紅杏出牆記(上集) (1941)    
    夜深沉 (1941)    
    風流世家 (1942)    
    長恨天 (1942)