Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孫敏(1)
Sun Min (1)  ♂

 
Filmography (1931-1951)
 
  演員 (39 films)
    蕓蘭姑娘 (1931)    
    空門紅淚 (1931)    
    一夜豪華 (1932)    
    蘭谷萍蹤 (1932)    
    鹽潮 (1933)    
    春水情波 (1933)    
    女性的仇敵 (1934)    
    空谷蘭 (1934)    
    路柳牆花 (1934)    
    三姊妹 (1934)    
    女兒經 (1934) ... 顧客
    船家女 (1935)    
    劫後桃花 (1935)    
    熱血忠魂 (1935)    
    翡翠馬 (1935)    
    夜來香 (1935)    
    女權 (1936)    
    金剛鑽 (1936)    
    春之花 (1936)    
    雲裳仙子 (1937)    
    夜奔 (1937)    
    夢里乾坤 (1937)    
    四千金 (1937)    
    壓歲錢 (1937)    
    費貞娥刺虎 (1939)    
    林沖雪夜殲仇記 (1939)    
    白蛇傳 (1939)    
    雨後鴛鴦 (1940)    
    紅線盜盒 (1940)    
    女鬼 (1940)    
    玉蜻蜓 (1940)    
    刁劉氏 (1940)    
    情敵 (1941)    
    風流寡婦 (1941)    
    同命鴛鴦 (1941)    
    四姊妹 (1942)    
    燕迎春 (1943)    
    霧夜血案 (1949)    
    條條大路 (1951) ... 丁貴昌