Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
凌風
Ling Fung (1)  ♂
Aliases:  凌峰





 
Filmography (1959-1985)
 
  演員 (59 films)
    路 (1959)    
    兩傻捉鬼記 (1959)    
    結髮情 (1965) ... 陳師父
    毒天使 (1966)    
    孝女珠珠 (1966)    
    願嫁鬼新郎 (1966) ... 陶大哥
    少女心 (1966)    
    彩色青春 (1966) ... 廖先生
    玉女含冤 (1966)    
    兔女郎 (1967) ... 姚夫子
    嬌妻 (1967) ... 醫生
    鳳舞驚魂 (1967) ... 製片
    青春之戀 (1967) ... 老師
    長髮姑娘 (1967)    
    蓬門淑女 (1967) ... 齊管家
    紅衣少女 (1967)    
    藍色夜總會 (1967)    
    金色聖誕夜 (1967)    
    青春戀歌 (1968)    
    藍鷹 (1968)    
    情人不要忘記我 (1968)    
    鎖著的新娘 (1968)    
    玉女痴情 (1968)    
    紫色風雨夜 (1968)    
    四色復仇劍 (1968)    
    賊千金 (1968)    
    浪子佳人 (1968) ... 蘇珊娜
    窗 (1968)    
    霧美人 (1968)    
    血影紅燈 (1968) ... 天機道長
    黃飛鴻浴血硫磺谷 (1969) ... 馬大發
    聰明太太笨丈夫 (1969)    
    雌雄妙賊 (1969)    
    冷暖青春 (1969)    
    媽媽要我嫁 (1969)    
    飛男飛女 (1969)    
    學府新潮 (1970)    
    歡樂時光 (1970)    
    偷心賊 (1970)    
    瓊花仙子 (1970) ... 莊主
    降龍伏虎 (1971) ... 捕頭丙
    辣手強徒 (1972)    
    鴻運當頭 (1972) ... 排骨周
    香港式的偷情 (1973)    
    賊殺賊 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    目中無人 (1973)    
    亡命浪子 (1973)    
    一山五虎 (1974)    
    逃獄犯 (1974)    
    電單車 (1974)    
    二龍爭珠 (1974)    
    不速客 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    危險的十七歲 (1975)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    花劫 (1982)    
    摩登天師 (1982)    
    愛神一號 (1985)