Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
謝雲卿
Xie Yun-Qing  ♂


 
Filmography (1925-1937)
 
  演員 (30 films)
    重返故鄉 (1925)    
    殖邊外史 (1926)    
    呆中福 (1926)    
    兒孫福 (1926)    
    火燒紅蓮寺第四集 (1929)    
    火燒紅蓮寺第十五集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十一集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十六集 (1930)    
    自由之花 (1932)    
    道德寶鑒 (1933)    
    滿江紅 (1933)    
    重婚 (1934)    
    華山艷史 (1934)    
    路柳牆花 (1934)    
    美人心 (1934)    
    人倫 (1935)    
    夜來香 (1935)    
    翡翠馬 (1935)    
    劫後桃花 (1935)    
    海棠紅 (1936)    
    新舊上海灘 (1936)    
    小玲子 (1936)    
    金剛鑽 (1936)    
    春之花 (1936)    
    生龍活虎 (1937)    
    社會之花 (1937)    
    壓歲錢 (1937)    
    四千金 (1937)    
    古塔奇案 (1937)    
    夢里乾坤 (1937)