Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王征信
Wang Zheng-Xin  ♂
Aliases:  王徵信

 
Filmography (1927-1937)
 
  演員 (27 films)
    王氏四俠 (1927)    
    兩劍客 (1929)    
    火燒紅蓮寺第十一集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十五集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十二集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十三集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十四集 (1930)    
    誰是英雄 (1931)    
    如此天堂(前集) (1931) ... 舞塲經理
    失戀 (1932)    
    鹽潮 (1933)    
    春蠶 (1933)    
    香草美人 (1933)    
    滿江紅 (1933)    
    美人心 (1934)    
    女兒經 (1934) ... 徐莉男友
    空谷蘭 (1934)    
    熱血忠魂 (1935)    
    劫後桃花 (1935)    
    翡翠馬 (1935)    
    金剛鑽 (1936)    
    女權 (1936)    
    桃李爭艷 (1936)    
    壓歲錢 (1937)    
    生龍活虎 (1937)    
    夜奔 (1937)    
    古塔奇案 (1937)