Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
魯平
Liu Ping (1)  ♂
Aliases:  奇峰,  奇





 
Filmography (1957-1987)
 
  製片 (6 films)
    劍氣神龍 (1978)    
    大地飛鷹 (1978)    
    五花箭神 (1978)    
    浪子遊龍 (1978)    
    凌晨六點槍聲 (1979)    
    錯誤的第一步 (1979)    
  演員 (139 films)
    心酸酸 (1957)    
    孤兒怨 (1958)    
    為子我再嫁 (1963)    
    落大雨彼日 (1964)    
    盲女地下司令 (1964)    
    女通緝犯 (1964)    
    子 (1964)    
    野柳義魂情難忘 (1964)    
    霧夜的燈塔 (1965)    
    哀愁的火車站 (1965)    
    靈肉之道 (1965) ... 林國魂
    豔諜三盲女 (1965)    
    故乡联络船 (1965)    
    雪中等子兒 (1965)    
    哀愁風雨橋 (1965)    
    女金剛 (1966)    
    盲女大逃亡 (1966)    
    悲哀的列車 (1966)    
    龍虎斗 (1966)    
    金錢豹 (1966)    
    江湖客 (1966)    
    龍虎鬦 (1966)    
    紅孔雀 (1966)    
    後街人生 (1966)    
    女飛俠 (1966)    
    女人島間諜戰 (1966) ... 李定邦
    海女紅短褲 (1966)    
    浪子的眼淚 (1966)    
    流浪客 (1966)    
    黃昏的太陽 (1966)    
    女金剛 (1966)    
    賭命三醉客 (1967)    
    酒女夢 (1967)    
    三劍王 (1967)    
    怪俠燒酒仙 (1967)    
    三聲無奈 (1967)    
    走路新娘 (1967)    
    龍虎豹 (1967)    
    俠女一枝花 (1967)    
    妙夫妙妻 (1968)    
    狼與天使 (1968) ... 小馬
    胭脂虎 (1968) ... 司馬雄
    春霄一刻值千金 (1968)    
    勿欠賬 (1968)    
    天下第一劍 (1968) ... 丁夢豪
    龍虎劍 (1968)    
    危險的青春 (1969)    
    明日又天涯 (1969) ... 王傑
    劉茶古遊台北 (1969)    
    情難守 (1969)    
    黑風嶺 (1969) ... 申立
    慈母心 (1969)    
    盲女勾魂劍 (1970)    
    妙賊 (1970)    
    高山青 (1970)    
    二郎神楊戩 (1970)    
    劍 (1971)    
    一夫官聞 (1971)    
    雙鎗王八妹 (1971)    
    報恩刀 (1971)    
    童子功 (1971)    
    蕭十一郎 (1971)    
    獨霸天下 (1971)    
    百忍道場 (1971)    
    爬山虎 (1972)    
    鐵三角 (1972)    
    奪命拳王 (1972) ... 伏天龍
    惡報 (1972)    
    龍虎過江 (1972)    
    唐人票客 (1973)    
    山東老大 (1973)    
    除暴 (1973)    
    女蛟龍 (1973)    
    決不低頭 (1973)    
    中國鈇人 (1973)    
    虎拳 (1973)    
    狂小子大色魔 (1973)    
    鐵漢浪子 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    蛇女奇聞 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    死穴拳 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    雙龍谷 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    一寸法師 (1974)    
    白蛇大鬧天宮 (1975)    
    鬼屋艷遇 (1975)    
    風塵女郎 (1975)    
    龍門風雲 (1975)    
    十八羅漢陣 (1975)    
    濟公活佛 (1975)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    新精武門 (1976)    
    達摩密宗血神飄 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    少林木人巷 (1976)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    鬼吼段魂刀 (1976)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
    金羅漢 (1976)    
    江南八大俠 (1977)    
    南北雙俠 (1977)    
    旋風十八騎 (1977)    
    九龍城風波 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    刀魂 (1977)    
    糊塗三俠客 (1978)    
    洪熙官,方世玉,陸阿采 (1978)    
    俠大兒乞 (1978)    
    大地飛鷹 (1978) ... 卫天鵬
    浪子遊龍 (1978)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    劍氣神龍 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    春寒 (1979)    
    多情雙寶環 (1979)    
    凌晨六點槍聲 (1979)    
    錯誤的第一步 (1979)    
    靈犬八大俠 (1980)    
    楚留香與胡鐵花 (1980)    
    楚留香傳奇 (1980)    
    採陽女幫主 (1981)    
    御劍伏魔 (1981)    
    女性的復仇 (1981)    
    劍神一笑 (1981)    
    換帖兄弟 (1982)    
    慧眼識英雄 (1982)    
    衝破黑漩渦 (1982)    
    雜牌大進擊 (1982)    
    鄉下阿郎 (1983)    
    電影秀 (1985)    
    煉獄天使 (1987)