Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳依齡
Irene Chen Yi-Ling  ♀





 
Filmography (1967-1975)
 
  演員 (19 films)
    星月爭輝 (1967)    
    三燕迎春 (1968) ... 柯愛
    女兒國 (1968)    
    千面魔女 (1969)    
    桃李春風 (1969)    
    玉女親情 (1970)    
    噴火美人魚 (1970)    
    鬼門關 (1970)    
    玉面俠 (1971)    
    齊人樂 (1971)    
    我愛金龜婿 (1971) ... 林依麗
    玉女嬉春 (1972) ... 青萍
    年輕人 (1972)    
    早熟 (1974)    
    燕飛翔 (1974)    
    香港73 (1974) ... 鍾太太妹依齡
    洪拳與詠春 (1974)    
    阿福撈世界 (1975)    
    我在戀愛 (1975)