Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐嬌
Xu Jiao  ♀





 
Filmography (2008-2015)
 
  演員 (16 films)
    長江七號 (2008) ... 周小狄
    花木蘭 (2009) ... 少女花木蘭
    葉問前傳 (2010) ... 李美慧 (童年)
    長江7號 (2010) ... 周小迪
    未來警察 (2010) ... 周淇淇
    越光寶盒 (2010) ... 小狄
    笑王之王 (2010)    
    戰國 (2011) ... 狗子
    星空 (2011) ... 謝欣美(小美)
    大武當 (2012) ... 唐寧
    玩命時光 (2012) ... 蘇梅 (童年)
    棒球明猩 (2013)    
    聽見下雨的聲音 (2013) ... 小瑜
    龍之谷:破曉奇兵 (2014) ... [國語配音員]
    通靈之六世古宅 (2015) ... 葉子/樂融
    長江7號:超萌特攻隊 (2015) ... [國語配音員]