Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張雨綺
Kitty Zhang Yuqi  ♀





 
Filmography (2006-2019)
 
  演員 (19 films)
    夜。上海 (2006) ... 化妝助理
    長江七號 (2008) ... 袁老師
    少林少女 (2008) ... 劉敏敏
    女人不坏 (2008) ... 唐露
    跳出去 (2009) ... 彩鳳
    財緣萬歲 (2010) ... 吳珊珊 (533)
    長江7號 (2010) ... 袁老師
    荒村公寓 (2010) ... 歐陽小枝(黃小枝)
    白鹿原 (2011) ... 田小娥
    刀見笑 (2011) ... 寐娘
    錢學森 (2012) ... 蔣英
    將令 (2012)    
    親愛的 (2014)    
    情敵蜜月 (2015) ... 夏小雨
    美人魚 (2016)    
    蒸發太平洋 (2016)    
    妖貓傳 (2017)    
    降魔傳 (2017)    
    最佳男友進化論 (2019)