Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李麗麗(1)
Lily Li Li-Li  ♀





 
Filmography (1964-2006)
 
  演員 (105 films)
    妲己 (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    魚美人 (1965)    
    寶蓮燈 (1965)    
    七七敢死隊 (1965)    
    魂斷奈何天 (1966)    
    鐵扇公主 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    鐵頭皇帝 (1967)    
    烽火萬里情 (1967) ... 陳素芬 (不記名)
    觀世音 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    狐俠 (1968) ... 胡小麗
    紅辣椒 (1968) ... 小花
    春暖花開 (1968)    
    椰林春戀 (1969)    
    遊俠兒 (1970)    
    女子公寓 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    海外情歌 (1970)    
    六刺客 (1971) ... 孫美貞
    隱身女俠 (1971) ... 銀姝
    大地龍蛇 (1971) ... 王小霞
    落葉飛刀 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    大刀王五 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    警察 (1973)    
    憤怒青年 (1973) ... 黃蘭
    奪命刺客 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974) ... 陳大妹
    醜聞 (1974)    
    朋友 (1974)    
    降頭 (1975)    
    油鬼子 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    勾魂降頭 (1976) ... 瑪嘉烈
    五毒天羅 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    死囚 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    洪熙官 (1977)    
    姦魔 (1977) ... 小芬
    白玉老虎 (1977) ... 趙千千
    決鬥者的生命 (1978)    
    英雄有淚 (1978)    
    螳螂 (1978) ... 汪氏
    蕭十一郎 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    獨腳鶴 (1979) ... 馮漣漪
    軍閥趣史 (1979)    
    斷劍無情 (1979)    
    踢館 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    無招勝有招 (1979)    
    孤獨名劍 (1980)    
    賊贓 (1980)    
    空手入白刃 (1980)    
    師弟出馬 (1980) ... 秀姐
    八絕 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    邱岡舍與白賊七 (1980)    
    護花鈴 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    赤色響尾蛇 (1981)    
    執法者 (1981) ... 容太太
    單程路 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    神鵰俠侶 (1982) ... 江南七怪 韓小瑩
    鬼畫符 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    邪咒 (1982) ... 施玉美
    專撬牆腳 (1983)    
    碼頭 (1983)    
    風水二十年 (1983)    
    火拼油尖區 (1983)    
    霹靂智多星 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    時來運轉 (1985) ... 珍珠
    霹靂十傑 (1985) ... 苗翠花
    流氓英雄 (1986)    
    槍下留人 (1987)    
    線人 (1989)    
    火爆行動 (1989) ... Madam
    一本漫畫闖天涯 (1990) ... 義哥妻子
    雷霆掃穴 (1991)    
    夢斷江湖 (1991)    
    夢情人 (1993)    
    武狀元鐵橋三 (1993)    
    愛到盡頭 (1993)    
    白蓮邪神 (1993)    
    無線電影:死角 (1994)    
    壯士斷臂 (1994)    
    笑林老祖 (1995)    
    再世情未了 (1995)    
    終身大事 (1995)    
    友情歲月山雞故事 (2000) ... 金姐- GiGi 媽
    天生一對 (2006) ... 梁母