Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金川(2)
Gam Chuen (2)  ♂





 
Filmography (1959-1984)
 
  副導演 (3 films)
    哈哈笑 (1976)    
    波斯夕陽情 (1977)    
    鬼馬姑爺仔 (1977)    
  演員 (38 films)
    少女懷春 (1959)    
    千手佛 (1968) ... 龍太太
    蒙妮妲日記 (1968) ... 范尼
    夏日初戀 (1968) ... 安列
    雁翎刀 (1968)    
    青春的旋律 (1968) ... 王凱
    春暖人間 (1968)    
    一劍情深 (1969) ... 方敏
    鐵骨傳 (1969)    
    聚寶盆 (1970)    
    水長流 (1970)    
    昨夜夢魂中 (1971)    
    我為你痴迷 (1971)    
    大破白蓮教 (1971)    
    騙術大觀 (1972)    
    偷情世界 (1972)    
    鴻運當頭 (1972) ... 趙福
    酒色財氣 (1972) ... 梅楚錫
    金旋風 (1972)    
    進攻美人關 (1972) ... 姚明
    串串風鈴響 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    初戀在台北 (1973)    
    愛慾奇譚 (1973)    
    運財童子小祖宗 (1974)    
    純純的愛 (1974)    
    廣島廿八 (1974)    
    十七十七十八 (1974)    
    花飛滿城春 (1975)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    橫衝直撞小福星 (1975)    
    小祖宗 (1976)    
    阿茂正傳 (1976) ... 孖 Q 經理
    她 (1976)    
    波斯夕陽情 (1977)    
    鬼馬姑爺仔 (1977)    
    風水二十年 (1983)    
    傾城之戀 (1984) ... 四爺