Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳浩(1)
Steve Chan Ho  ♂





 
Filmography (1964-1998)
 
  監製 (1 film)
    情迷香港 (1993)    
  製片 (4 films)
    開心鬼精靈 (1986)    
    塘西風月痕 (1992)    
    城市女獵人 (1993)    
    血仍是冷 (1998)    
  副導演 (1 film)
    都市狂想曲 (1964)    
  導演 (14 films)
    大密探 (1973)    
    莫明其妙發橫財 (1973)    
    應召男郎 (1974)    
    避孕大全 (1975)    
    肉蒲團 (1975)    
    撈女日記 (1975)    
    伴遊小姐 (1976)    
    龍家將 (1976)    
    大喜事 (1976)    
    虎女紳士拆白黨 (1977)    
    風流伯虎蕩秋香 (1977)    
    我們戀愛去了 (1977)    
    辣手小子 (1979)    
    花樣百出 (1983)    
  演員 (78 films)
    女人!女人! (1964)    
    深宮怨 (1964)    
    寶蓮燈 (1964) ... 衙吏
    西太后與珍妃 (1964) ... 戴垣
    聊齋誌異 (1965) ... 周公子
    最長的一夜 (1965)    
    亂世兒女 (1966) ... 何小冬
    草莽喋血記 (1966) ... 土匪
    英雄膽 (1967)    
    麒麟送子 (1967)    
    青春夢 (1967)    
    鐵馬銀玲 (1967)    
    原野游龍 (1967) ... 李少雄
    游龍戲鳳 (1968)    
    千手佛 (1968) ... -
    春暖人間 (1968)    
    描金鳳 (1968) ... 顧天成
    大丐俠 (1968) ... 杜俊琥
    笑面俠 (1968) ... 小偷 郎È
    月夜琴挑 (1968)    
    逃 (1968)    
    夏日初戀 (1968) ... 麥倫
    紅梅閣 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968) ... 大魁弟
    蒙妮妲日記 (1968) ... 法蘭基
    神經刀 (1969)    
    聊齋誌異三集 (1969) ... 2) 王七
    亡命八傑 (1969) ... 探花大盜孟洪
    狼與狼 (1969) ... 白德先
    家有賢妻 (1970) ... 潘雄雄
    有男懷春 (1970)    
    神槍手 (1970) ... 方玉山
    雙鎗王八妹 (1971)    
    狐鬼嬉春 (1971)    
    郎變了 (1971)    
    飛龍山 (1971) ... 疤拉虎/二虎子
    情人的秘密 (1971)    
    偷歡陷阱 (1972)    
    龍兄虎弟 (1972)    
    發達之人 (1972) ... 馮實中
    唐手跆拳道 (1972)    
    蕩女神偷 (1972)    
    五虎摧花 (1972)    
    歌后奇遇記 (1972)    
    亡命浪子 (1973)    
    大密探 (1973)    
    搖錢樹 (1973)    
    心有點點愁 (1973)    
    莫明其妙發橫財 (1973)    
    愛慾奇譚 (1973)    
    香港式的偷情 (1973) ... 畢家光
    魔鬼天使 (1973)    
    股票股票 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    明日天涯 (1973)    
    別了親人 (1974)    
    銀色大隊 (1974)    
    運財童子小祖宗 (1974)    
    早婚 (1974)    
    街知巷聞 (1974)    
    大鄉里 (1974) ... -
    應召男郎 (1974)    
    阿福正傳 (1974)    
    乜都得先生 (1974)    
    海艷 (1974)    
    醒目雙星香港淘金記 (1975)    
    撈女日記 (1975)    
    狼吻 (1975)    
    避孕大全 (1975)    
    肉蒲團 (1975)    
    大喜事 (1976)    
    伴遊小姐 (1976) ... 金世光
    龍家將 (1976)    
    小祖宗 (1976)    
    我們戀愛去了 (1977)    
    各師各法 (1979)    
    辣手小子 (1979)    
    雙城故事 (1991)    
  編劇 (10 films)
    莫明其妙發橫財 (1973)    
    大密探 (1973)    
    應召男郎 (1974)    
    撈女日記 (1975)    
    避孕大全 (1975)    
    肉蒲團 (1975)    
    伴遊小姐 (1976)    
    龍家將 (1976)    
    虎女紳士拆白黨 (1977)    
    風流伯虎蕩秋香 (1977)