Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
房勉
Fang Mian  ♂
Aliases:  房景詩





 
Filmography (1956-1991)
 
  導演 (3 films)
    養女湖 (1957)    
    夜來香 (1957)    
    三姊妹 (1963)    
  演員 (87 films)
    馬車夫之戀 (1956)    
    山歌姻緣 (1965) ... 宋老爹
    西施 (1965) ... 子貢
    意難忘 (1966)    
    珊珊 (1967) ... 張醫生
    大刺客 (1967)    
    特警零零九 (1967)    
    儒俠 (1967) ... 葛景夫
    風流鐵漢 (1967)    
    七俠五義 (1967) ... 公孫策
    神劍震江湖 (1967)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    春暖花開 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    狐俠 (1968) ... (none)
    千面大盜 (1968)    
    春滿乾坤 (1968)    
    追魂鏢 (1968)    
    春蠶 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    十二金錢鏢 (1969) ... 袁承烈
    死角 (1969) ... 楊主任
    陰陽刀 (1969)    
    江湖三女俠 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    武林風雲 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    金印仇 (1971)    
    血符門 (1971)    
    來如風 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    六刺客 (1971) ... 阮意誠
    啞吧與新娘 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    愛奴 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    猛漢 (1973)    
    血証 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    風流韻事 (1973) ... 房玄齡
    師兄出馬 (1973)    
    北地胭脂 (1973) ... 李鴻藻
    海魔 (1974)    
    天天報喜 (1974)    
    鐵掌連環拳 (1974)    
    女權步步高 (1974)    
    陰陽界 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    雙龍谷 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    天后 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    火星人 (1976)    
    劍霜刃 (1976) ... 二哥
    新孫悟空72變 (1976)    
    十大掌門闖少林 (1977)    
    冷月孤星針無情 (1977)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    莽漢鬥老千 (1979)    
    浪子快刀 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    錢王、拳王 (1979)    
    癲螳螂 (1980) ... 楊海威
    八絕 (1980)    
    皇天后土 (1981) ... 丘逢舉
    護花鈴 (1981)    
    功夫皇帝 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    苦海女神龍 (1981)    
    冷豔嬌娃 (1982)    
    陰忌 (1982) ... 老三
    皇帝保車 (1983)    
    跨越時空的小子 (1987)    
    幽靈王子 (1988)    
    林投姐 (1988)    
    聊齋驚艷 (1991)