Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊威(1)
Yeung Wai (1)  ♂
Aliases:  양위





 
Filmography (1968-1983)
 
  動作設計 (1 film)
    四大猛龍 (1977)    
  副導演 (2 films)
    借刀殺人 (1981)    
    波牛 (1983)    
  演員 (59 films)
    保鏢 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    龍虎鬥 (1970)    
    龍沐香 (1970)    
    報仇 (1970)    
    財色驚魂 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    巴士站 (1971)    
    聾啞劍 (1971) ... 馬烈
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    三十六殺手 (1971) ... -
    刀不留人 (1971)    
    鬼流星 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    神劍魔劍 (1971) ... 黑首天王
    合氣道 (1972)    
    盲拳 (1972)    
    群英會 (1972)    
    拳頭枕頭 (1972)    
    功夫小子 (1972) ... 麥青
    一寸山河一寸血 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    不共戴天 (1972)    
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    黑夜怪客 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    不速之客 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    大密探 (1973)    
    愛慾奇譚 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    強龍惡寇 (1973)    
    賊殺賊 (1973)    
    綽頭狀元 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    二龍爭珠 (1974) ... 胡老二
    女子跆拳群英會 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    忠烈圖 (1975)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    少林門 (1976)    
    鬼計雙雄 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    北少林 (1976)    
    呂四娘闖少林 (1977)    
    四大猛龍 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    第二道彩虹 (1977)    
    破戒 (1977)    
    武俠門 (1977)    
    肥龍過江 (1978)    
    贊先生與找錢華 (1978)    
    賣身契 (1978)    
    浪子一招 (1978)    
    鴻勝蔡李佛 (1979)    
    借刀殺人 (1981)    
    巡城馬 (1982)    
    波牛 (1983)    
  編劇 (9 films)
    多情妙賊 (1968)    
    千面女福星 (1968)    
    萬紫千紅 (1968)    
    雌雄妙賊 (1969)    
    淘氣女歌手 (1971)    
    鬼馬女歌手 (1972)    
    烏龍Q王 (1977)    
    盲拳鬼手 (1979)    
    阿燦出千 (1981)