Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李至善
Lee Chi-Sin  ♂
 
Filmography (1963-1972)
 
  副導演 (4 films)
    街頭巷尾 (1963)    
    養鴨人家 (1965)    
    英雄烈女 (1966)    
    風流鐵漢 (1967)    
  導演 (7 films)
    情關 (1968)    
    王者神劍 (1969)    
    豬八戒招親 (1969)    
    出賣愛情的人 (1971)    
    最短的婚禮 (1971)    
    退票新娘 (1971)    
    燕子李三 (1972)    
  編劇 (7 films)
    貞節牌坊 (1966)    
    春暖花開 (1968)    
    飛刀手 (1969)    
    豬八戒招親 (1969)    
    高山青 (1970)    
    警告逃妻 (1970)    
    退票新娘 (1971)