Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙小山(1)
Chiu Siu-San  ♂
Aliases:  萬山 (2)





 
Filmography (1952-1989)
 
  演員 (24 films)
    一板之隔 (1952) ... 汪小平
    有求不應 (1953) ... 學生甲
    詌言蜜語 (1962) ... 陳國強
    金鷹 (1964) ... 少布
    椰林雙姝 (1965)    
    畫皮 (1966) ... 福倌
    螅蟀皇帝 (1966) ... 漁民小李
    白領麗人 (1967) ... 盧少棠
    雙鎗黃英姑 (1967) ... 小胖
    石敢當 (1968) ... 鐵團長
    迴末傳奇 (1968) ... 六號
    我又來也 (1968) ... 章同
    沙家濱殲敵記 (1968)    
    少男少女 (1969)    
    秋雨春心 (1969) ... 陳志輝
    臥虎村 (1969) ... 孫二虎
    海燕 (1970) ... 吳友良
    映山紅 (1970)    
    古鐘風雲 (1970)    
    苗寨烽火 (1973)    
    密殺令 (1980)    
    錯有錯著 (1980)    
    塞外奪寶 (1982)    
    不脫襪的人 (1989)