Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李溯(1)
Li Su (1)  ♂





 
Filmography (1956-1983)
 
  導演 (20 films)
    掌門人 (1968)    
    劍魔 (1968)    
    黑沙村大決鬥 (1969)    
    李三娘 (1969)    
    血手觀音 (1970)    
    不要讓太太知道 (1970)    
    我等你回來 (1970)    
    獨行大鏢客 (1971)    
    太陽下 (1971)    
    午夜女郎 (1972)    
    狂風沙 (1972)    
    問題少女 (1974)    
    潮州虎女 (1974)    
    夢游女殺手 (1974)    
    中國怪談 (1974)    
    少女俘虜營 (1975)    
    南拳小子 (1977)    
    判決 (1977)    
    奔出江湖路 (1978)    
    七先生與啞吧花 (1983)    
  演員 (31 films)
    馬車夫之戀 (1956) ... 烏賓
    血濺孤堡 (1958)    
    喋血販馬場 (1960)    
    艷福齊天 (1960)    
    大平洋之鯊 (1961)    
    吳鳳 (1962) ... -
    一段情 (1962)    
    白雲故鄉 (1963)    
    鶯鳳和鳴 (1964) ... 姜師爺
    八十八號情報員 (1964)    
    生死關頭 (1964) ... 王逍遙
    都市狂想曲 (1964)    
    寶蓮燈 (1964) ... 強盜
    女人!女人! (1964) ... 盧七
    新婚大血案 (1965)    
    聊齋誌異 (1965) ... 李孟祖
    草莽喋血記 (1966) ... 徐廣才
    落馬湖 (1966)    
    聊齋誌異續集 (1967) ... 2) 季子高
    黃金島 (1967)    
    原野游龍 (1967)    
    麒麟送子 (1967)    
    描金鳳 (1968) ... 汪朝奉
    紅梅閣 (1968) ... 廖瑩中
    濟公活佛 (1969) ... 牛道士
    黑沙村大決鬥 (1969)    
    李三娘 (1969)    
    我等你回來 (1970) ... 醫生
    太陽下 (1971)    
    狂風沙 (1972)    
    精忠報國 (1972) ... 陶俊
  出品人 (1 film)
    冷面殺手 (1971)    
  編劇 (3 films)
    逃 (1968)    
    問題少女 (1974)    
    少女俘虜營 (1975)