Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
容蓉(1)
Doreen Chien Rong-Rong  ♀
Aliases:  錢蓉蓉,  蓉蓉





 
Filmography (1957-1975)
 
  演員 (23 films)
    甜姐兒 (1957)    
    八美戲狀元 (1957)    
    女俠飛紅巾 (1961) ... 周小鳳
    孟麗君 (1963)    
    七仙女 (1963) ... 董永
    西太后與珍妃 (1964) ... 瑾妃
    深宮怨 (1964) ... 皇后
    寶蓮燈 (1964) ... 靈芝仙姑
    三朵玫瑰花 (1965) ... 客串
    聊齋誌異續集 (1967) ... 2) 飾朱妻, 詩妓芸蘭
    英雄膽 (1967)    
    血酒紅玫瑰 (1968)    
    紅梅閣 (1968) ... 朝霞
    決鬥惡虎嶺 (1968) ... 倩兒
    春暖人間 (1968)    
    水上人家 (1968)    
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    乘龍快婿 (1969) ... 李艶蓉
    黑豹 (1969) ... 小銀鈴
    一劍情深 (1969) ... 客串馮艷
    聊齋誌異三集 (1969) ... 2) 分飾王妻, 富貴花
    我愛莎莎 (1970)    
    二世祖 (1975)