Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
勞若冰
Lao Ruo-Bing  ♀
Aliases:  若冰





 
Filmography (1964-1981)
 
  場記 (3 films)
    未婚夫妻 (1966)    
    畫皮 (1966)    
    臥虎村 (1969)    
  演員 (14 films)
    故園春夢 (1964)    
    合家歡 (1964)    
    十月新娘 (1965)    
    天才夢 (1966) ... 戴蘇茜
    石敢當 (1968) ... 石鳳鳳
    沙家濱殲敵記 (1968)    
    少男少女 (1969)    
    意亂情真 (1969) ... 李麗萍
    春夏秋冬 (1969) ... 李冬梅
    大學生 (1970) ... 沈玉蓮
    苗寨烽火 (1973)    
    泥孩子 (1976)    
    怪客 (1979) ... 珍妮
    新彊奇趣錄 (1981)