Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
筱華
Siu Wah (1)  ♀
Aliases:  于小華





 
Filmography (1966-1991)
 
  演員 (19 films)
    雲海玉弓緣 (1966)    
    雙鎗黃英姑 (1967) ... 小蓉
    飛龍英雄傳 (1967) ... 馬雪梅
    紅燈記 (1968) ... 桂蘭
    過路財神 (1968) ... 貧苦少女
    姻緣道上 (1969) ... 吳曼玲
    兇手尋兇 (1969) ... 美薇
    玉女芳踪 (1969) ... 郭玉梅
    迷人漩渦 (1969) ... 葉明
    映山紅 (1970) ... 傻丫頭
    萬戶千家 (1975)    
    紅纓刀 (1975) ... 阿梅
    大風浪 (1976)    
    一磅肉 (1976)    
    生死搏鬥 (1977)    
    情不自禁 (1978)    
    鐵腳馬眼神仙肚 (1979)    
    雲南奇趣錄 (1979)    
    豪門夜宴 (1991)