Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳芯宜
Chen Sin-Ging
 
Filmography (2000-2015)
 
  製片 (1 film)
    一席之地 (2009)    
  導演 (6 films)
    我叫阿銘啦! (2000)    
    流浪神狗人 (2007)    
    昨日的記憶 (2012)    
    臺北工廠 (2013)    
    行者 (2014)    
    來得及說再見 (2015)    
  剪接 (2 films)
    我叫阿銘啦! (2000)    
    流浪神狗人 (2007)    
  配樂 (2 films)
    我叫阿銘啦! (2000)    
    海巡尖兵 (2005)    
  編劇 (5 films)
    我叫阿銘啦! (2000)    
    流浪神狗人 (2007)    
    刺青 (2007)    
    一席之地 (2009)    
    昨日的記憶 (2012)