Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金露
Gam Lau (2)  ♀
Aliases:  金露明





 
Filmography (1965-1983)
 
  演員 (18 films)
    七七敢死隊 (1965)    
    金骷髏 (1967) ... 劉艷萍
    藍色酒店 (1968) ... 客串伊娃
    失身 (1973)    
    黑色星期五 (1973)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    大地龍種 (1974)    
    艷窟神探 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    十字路口 (1976) ... 蘇珊
    絕不低頭 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    烏龍濟公 (1978)    
    上海灘大亨 (1979)    
    十二潭腿 (1979)    
    夠格女郎 (1979)    
    男與女 (1983)